Total Focus Workshop: creëer de toekomst

Total Focus Workshop : Creëer de toekomst

Kort, Scherp en Krachtig.

Deze Total Focus workshop van twee dagdelen wordt gegeven aan een groep medewerkers / team als een “Call to Action”. De focus ligt op het wegnemen van uitstelgedrag, op zelfanalyse en op het beheersen van gedachten en emoties. Op deze manier kunnen we verbeterpunten vaststellen en jullie een positieve ontwikkeling laten doormaken waarbij er prestaties neergezet gaan worden die vooraf niet voor mogelijk werden gehouden. Ons A-Z actieplan en emotie-management heeft als resultaat dat jouw team krachtig genoeg zal zijn om de uitdagingen van verandering aan te kunnen. De workshop wordt opgevolgd door onze 90 dagen Challenge to Change. Total Focus Workshop

Wat kun je als werknemer verwachten:

  • Een goede focus zorgt ervoor dat je meer bereikt in je leven, zowel op het werk als in de prive sfeer.
  • Door een nieuwe manier van denken ga je beter presteren en stijg je boven jezelf uit.
  • Na het aanleren van vaardigheden op het gebied van emotie-management kun je beter omgaan met uitdagingen en veranderingen op het werk en in je leven.

De inhoud van de workshop:

De vier modules van de Total Focus Workshop worden gebruikelijk uitgevoerd in twee sessies van een halve dag. En dit wordt gevolgd door een 90-daags “Challenge to Change” proces.
  • Duidelijkheid : Door middel van een zelfanalyse ontstaat er helderheid op het vlak van persoonlijke doelen en prestaties.
  • Focus : Er wordt een gestructureerd ‘van dag tot dag’-plan ontwikkeld dat helpt in het behouden van de focus, zodat doelen ook echt gehaald gaan worden.
  • Empowerment : Op het gebied van emotie-management worden er vaardigheden aangeleerd die ervoor zorgen dat er correct gehandeld kan worden ongeacht de omstandigheden. En nog belangrijker: een goede empowerment zorgt voor een win-mentaliteit.
  • Mindset : Op nieuwe en verschillende manieren worden er handvatten aangereikt om eigen gedachten te kunnen beheersen, om zo boven zichzelf uit te kunnen stijgen.
  • Veerkracht : Onze 90 dagen “Challenge to Change” assisteert in het tegemoet treden van uitdagende veranderingen.
Total Focus is een proces, geen evenement.
of vul u gegevens in op de rechterzijde van deze pagina en wij nemen met u contact op.